Team

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ons team bestaat uit:
* Ed Heger
* John de Vlaming
* Jiska Heger

Ed Heger

Vanaf 1969 werkzaam als fysiotherapeut.
Na begonnen te zijn in een ziekenhuis en de fysiotherapie op de voormalige DSW te hebben verzorgd nu nog werkzaam in de vrije praktijk . Volgde vele applicatiecursussen, waarvan de belangrijkste zijn haptonomie alfa en antroposofische fysiotherapie.
Vanaf het jaar 2000 volgde ik bij het Nederlands Paramedisch Instituut (NPI):
2001 Behandelingsmogelijkheden bij
patienten met hyperventilatieklachten
2002 Repetitive strain injury (RSI) Het tegenwoordige KANS
2003 Ontspanning
2004 Motoriek van de ouder wordende mens
2005 en volgende jaren vooral congressen en
cursusdagen gevolgd die de geriatriepatient betreffen. ( In 2013  Parkinson, Claudicatio, CVA)

2013 Cursussen Traumatologie; KANS (voorheen RSI) en Kinesiologisch tapen.

2014’Het Duet’; wat verwachten fysiotherapeut en reumatoloog van elkaar en ‘Het Duet’;wat verwachten fysiotherapeut en neuroloog van elkaar

 Ik blijf de veranderingen in de fysiotherapie volgen waardoor voor mij mijn vak nog steeds levendig is en het mij veel werkplezier verschaft.

John de Vlaming

Fysiotherapeut sinds 1977.Opleiding H.B.S.b,waarna fysiotherapie aan Hogeschool Rotterdam.Specialisatie Sportfysiotherapie bij NVFS(gerigistreerd allround sportfysiotherapeut),en bij de International Academy of Sportscience de specialisatie Profvoetbal. Vele specialistische cursussen voor knie-,schouder-,enkel-,heup,spier- en peesblessures.
Meer dan 15 jaar ervaring in het profvoetbal!
John werkt vanaf januari 2017 alleen nog aan de rijksstraatweg 7 (Come Back, trainingstherapie) 078-6534475

Jiska Heger

Sinds oktober 2008 neemt Jiska Heger deel in de maatschap en heeft naast de algemene fysiotherapie veel belangstelling voor de ouder wordende mens met de daarbij behorende klachten. Zij volgt hiervoor de masteropleiding geriatrie. Eerder specialiseerde zij zich in COPD ( Longproblematiek) en staat als een van de weinigen in Dordrecht ingeschreven in het ClaudicatioNet. De door haar gegeven gesuperviseerde looptraining voor de zogenaamde etalagebenen wordt vanaf januari 2017 vergoed uit de basesverzekering.

Met Jiska kunt u ook een behandelafspraak voor buiten kantooruren maken.